Minusta

Iloisena, viettämässä 28v synttäreitä yksin laavulla riippumattoilemassa jäätävän irtokarkkipussin kanssa

Iina, 28v – Jyväskylä

Tervetuloa, olen Retkiapinan kirjoittaja, tutummin Iina. Minä apinoin ja röydän menemään ja opin tekemisen kautta. Tämä on seikkailuilleni pyhitetty retkiblogi. Pieni seikkailu maistuu aina ja sillä ei ole väliä, vaikka joskus joutuisi nukkumaan keskellä suopursuja vesisateessa riippumatossa, kunhan tarppi ei vuoda.

Olen bloggaillut parikymppisestä asti, pidin vuosia muoti/lifestyle blogia Love-m.i.e. Kasvoin ulos materialistisesta maailmasta, hetkeksi upposin kiireiseen opiskeluelämään ja työntekoon, nyt koronan saattelemana olen taas rauhoittunut ja alkanut löytää sitä luovaa seikkailijaa, mikä tuolla lymyilee.

Olen sellainen ihminen, että kaipaan aina johonkin. Viihdyn kotona muutaman päivän rauhoittuakseni, mutta on se vaan niin tylsää, se samanlainen arkinen elämä. Ennen matkustin ulkomailla paljon, mutta nykyisen maailmantilanteen vuoksi olen siirtynyt Suomen metsiin. Pienestä asti olen kirmannut metsikössä ja äiti on poiminut käpyjä ja havunneulasia hiuksistani, joten on aika mukava palata juurille.

Juon kahvini mustana, rakastan salmiakkia, brasilialaista jiu jitsua ja seikkailua. Käyn höntsäkiipeilemässä ja tykkään juosta.