Minusta

Tervetuloa, olen Retkiapinan kirjoittaja, eli itse sekkailija Iina. Minä apinoin ja röydän menemään ja opin usein erehdyksen kautta. Tämä on seikkailuilleni pyhitetty retkiblogi. Pieni seikkailu maistuu aina ja sillä ei ole väliä, vaikka joskus joutuisi nukkumaan keskellä suopursuja vesisateessa riippumatossa, kunhan tarppi ei pahasti vuoda.

Olen bloggaillut parikymppisestä asti, pidin vuosia muoti/lifestyle blogia Love-m.i.e. Kasvoin ulos materialistisesta maailmasta, hetkeksi upposin kiireiseen opiskeluelämään ja työntekoon, nyt koronan saattelemana olen taas rauhoittunut ja alkanut löytää sitä luovaa seikkailijaa, mikä tuolla lymyilee.

Olen sellainen ihminen, että kaipaan aina johonkin. Viihdyn kotona muutaman päivän rauhoittuakseni, mutta on se vaan niin tylsää, se samanlainen arkinen elämä. Ennen matkustin ulkomailla jatkuvasti, mutta nykyisen maailmantilanteen vuoksi olen siirtynyt Suomen metsiin enkä aio enää viettää lomiani lentäen. Pienestä asti olen kirmannut metsikössä ja äiti on poiminut käpyjä ja havunneulasia hiuksistani, joten on aika palata juurille.

Juon kahvini mustana, rakastan salmiakkia, valokuvaamista, kirjoittamista, brasilialaista jiu jitsua ja seikkailuja. Käyn höntsäkiipeilemässä, melomassa ja tykkään juosta.