Tervetuloa langoille

Ei muutakun tervetuloa seuraamaan läheltä mun retkeilysekkailuita. Ihan koronan innoittamana monien suomalaisten tapaan löysin uuden matkailuharrastuksen Suomen retkeilystä. Tämä mun retkeilyharrastus lähtee liikkeelle oikeasti aivan tyhjästä. Mulla on tapana vetää hommat ihan överiksi, täysillä vaan kaasu pohjaan ja kalliolta alas. Niinpä sitten tän retkeilynkin kanssa. Kahden vuoden päähän suunniteltiin 180km valellusta jo, ja tällä hetkellä tekis mieli lähteä jokainen viikonloppu yöksi metsään. Onko tämä jotakin todellisuudenpakoa? En tiedä, mut kaikki jännä aina kiinnostaa. Varsinkin sellaiset tosi kuumottavat jutut, kun monien kilsojen taivallukset erämaassa ja yksinäiset yöt metsässä.

Muistaakseni ajatus jossain metsikössä yöpymisestä lähti liikkeelle siitä, kun sain monen sadan euron mätkyt ja ärsytys asiasta oli sanoinkuvailematon. Mietin, että haluan vain keskelle metikköä ilman yhtäkään ihmistä, rauhassa hengittämään. Samaan aikaan näin XXL mainoksessa ilmoituksen halvasta riippumattopaketista ärsytykseni lomasta, ja ajattelin, että ok, ihan ekana ostan vaan ton setin ja lähden mettään. Mitään muuta en tartte enkä halua.

Siitä se koko homma sitten lähti, yksistä mätkyistä ja sen saattelemana riippumaton ostosta. Muutaman viikon päähän oli jo siskoni suunnitellut meille pyöräretken Eläinsuojelukeskus Tuulispäähän ja sinne lähdettiin. Sen jälkeen ei enää ollut normaaliin paluuta ja retkeily vei sydämeni. Tykkään koetella rajojani ja retkeillessä se onnistuu yhtä hyvin, mitä kamppailulajeissa, joita rakastan myös. Tervetuloa siis seuraamaan retkiäni alusta asti, hapuillen ja röytäen, mutta suurella innolla!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s