Nyrölän luontopolku, Jyväskylä

Pieni irtiotto arjesta maadoittumaan metsikköön? Nyrölän luontopolku tarjoaa kauniit ja rentouttavat maisemat siihen, vaikkakin usein vähän ruuhkaiset. Halusimme ystäväni Lauran kanssa lähteä rentoutumaan ja kahvittelemaan johonkin ihan muualle kuin kaupungin sykkeeseen ja päätimme lähteä Nyrölään. Oli kuitenkin arkipäivä, kaunis keli kylläkin mutta ehkäpä paikka ei olisi niin täynnä kuin yleensä.

Vesi oli peilityyni. Ilma oli paikoillaan mutta mukavan syksyisen viileä. Istuskelimme saaren laavulla monta tuntia kahvia juoden, höpötellen ja syöden. Ihastelimme kaunista maisemaa ja puhuimme henkeviä. Muutama muukin retkiporukka oli lähtenyt samaan aikaan Nyrölään kuin menkin, mutta mitään äärimmäisen suurta väenpaljoutta ei onneksi ollut. Päätimme lähteä, kun iltapäivä alkoi olla lopuillaan ja illan askareet kutsua. Aurinkokin oli mennyt pilveen. Olo oli jo ihanan rento ja täynnä uusia seikkailuideoita.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s